Academie SAGHO voor beroepsopleidingen in de alternatieve geneeskunde

Vraag een gratis studiegids aan.

Informatie

Landelijk Examen

Het landelijk examen wordt drie keer per jaar afgenomen: in februari, juni en oktober. Bij een voldoende resultaat, ontvangt u het officiële en erkende SAGHO-diploma.

Bent u niet in de gelegenheid om naar het landelijk examen te komen? Dan kunt u een thuisexamen afleggen. Bij een voldoende resultaat ontvangt u dan het SAGHO-Getuigschrift.

Vergeet niet bij uw inschrijving te vermelden voor welk examen en welke datum u uw examen aanvraagt?

De examendata voor 2020: donderdag 17 september en donderdag 19 november 2020. Ook voor deze data geldt een ochtend 09.00-12.30 uur en een middagsessie 13.00-16.30 uur. 

Als u een opleiding hebt afgerond, al het huiswerk hebt ingestuurd en dit gemiddeld voldoende is beoordeeld, dan kunt u een SAGHO-certificaat aanvragen.

Het aanvragen van een certificaat, thuisexamen of examen doet u onder Aanvragen.

 


 

Studystore                                 

Aanvullende boeken kunt u bestellen via Studystore.

Hier vindt u verschillende boeken die terug komen in onze opleidingen maar ook boeken die een mooie aanvulling zijn. 

Neem gauw een kijkje en maak gebruik van de kortingen die u ontvangt wanneer u kenbaar maakt dat u via de Academie SAGHO besteld. 

 


 

Online inschrijven

Academie SAGHO heeft geen vast studiejaar. U kunt op elk gewenst moment met uw studie beginnen. De gemiddelde studietijd ligt op zo'n 5 à 7 uur per week. U kunt het studietempo kiezen dat het beste bij uw omstandigheden past. Heeft u meer tijd en wilt u sneller studeren, dat kan. Andersom natuurlijk ook. Efficiënter studeren is vrijwel niet mogelijk.

U krijgt huiswerkbegeleiding bij uw opleiding aangeboden. Wanneer u hier geen gebruik van wenst te maken is dit uiteraard mogelijk.

Daarin staat u vrij!

Schrijf nu in?

 

Klikt u hier voor Veel gestelde vragen

 

Over Sagho

Academie SAGHO in Amersfoort biedt al sinds 1980 erkende beroepsopleidingen. Onze opleidingen zijn gericht op iedereen die zich wil scholen in de complementaire zorg. De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.

Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende schriftelijke opleiding aan zoals de opleidingen tot natuurgeneeskundig therapeut, homeopathie, fytotherapie, orthomoleculaire therapie en niet te vergeten, de medische basiskennis.

Academie SAGHO biedt u:

- studeren in uw eigen omgeving, op uw eigen moment en in uw eigen tempo

- huiswerkbegeleiding bij elke opleiding

drie keer per jaar de mogelijkheid om examen te doen

- up-to-date studiemateriaal

- mogelijkheid tot maandelijkse of eenmalige verzendingen van uw lesmateriaal

De SAGHO-opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers

(NØAG). Hiermee wordt de kwalitiet van onze opleidingen gewaarborgd. De SAGHO-opleidingen zijn erkend door de BATC, SGZ, VBAG en

NØAG. En geaccrediteerd door de KTNO. 

Copyright SAGHO Academie 2017 -