Academie SAGHO voor beroepsopleidingen in de alternatieve geneeskunde

Vraag een gratis studiegids aan.

Compleet pakket Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies

Prijs, vanaf 38,89
Aantal lessen
36
Studieduur
36 maanden
Vooropleiding
HAVO/MBO Diploma
Vervolgopleiding
Iedere SAGHO opleiding
Opleidingscode
Compleetpakket TRP ZDA

Compleet pakket van Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies. De opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut bestaat uit; Anatomie, Fysiologie en Pathologie, Orthomoleculair Therapeut, Fytotherapeut en Homeopatisch Therapeut.


De opleiding beslaat 24 lessen, gebaseerd op 5-7 studie uren per week en 1 les per maand. Wanneer u de opleiding aanvult met de opleiding Ziekteleer, Diagnose en Advies, bestaande uit 12 lessen bent u in het bezit van de Medische Basiskennis. 


Met dit pakket bent u klaar om uw eigen praktijk te beginnen. 


Beide opleidingen zijn geaccrediteerd door de KTNO (K5683 en K8425) 34 ects punten. Verbonden beroepsorganisaties: BATC, SGZ en NOAG.

De inhoud van de opleidingen bekijken? klik dan hier voor de proefles van de opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut en klik hier voor de proefles van de opleiding Ziekteleer, Diagnose en Advies. 


De opbouw en samenstelling van de lesstof maakt het mogelijk de lessen zeer vlot en doelmatig te bestuderen. De lesstof is eerst verdeeld in enkelvoudige, op zichzelf staande onderdelen. Daarna zijn deze onderdelen zodanig ten opzichte van elkaar geplaatst, dat ze in een logische samenhang, één ononderbroken leerlijn vormen. Uit de praktijk is gebleken dat deze methode het meest effectief werkt voor individuele studies.


Academie SAGHO heeft geen vast studiejaar. U kunt op elk gewenst moment met uw studie beginnen. De gemiddelde studietijd ligt op zo’n 5 à 7 uur per week. U kunt het studietempo kiezen dat het beste bij uw omstandigheden past. Heeft u meer tijd en wilt u sneller studeren, dat kan. Andersom kan natuurlijk ook. Efficiënter studeren is vrijwel niet mogelijk.


Bij elke SAGHO-opleiding bieden wij u huiswerkbegeleiding aan met uw eigen docent. U kunt uw huiswerk per post of per mail verzenden. Onze docent zorgt er voor dat uw gecorrigeerde huiswerk zo snel mogelijk aan u geretourneerd wordt.


Voor deze opleiding kunt u deelnemen aan het landelijk examen wat drie keer per jaar wordt afgenomen: in februari, juni en oktober. Bij een voldoende resultaat, ontvangt u het officiële én erkende SAGHO-diploma.


Bent u niet in de gelegenheid om naar het landelijk examen te komen? Dan kunt u een thuisexamen afleggen. Bij een voldoende resultaat ontvangt u dan het SAGHO-getuigschrift.


Als u een opleiding hebt afgerond, al het huiswerk hebt ingestuurd en dit gemiddeld voldoende is beoordeeld, dan kunt u een SAGHO-certificaat aanvragen.

Inschrijven

Inschrijven

Normale prijs: € 1.674,00

Aanbiedingsprijs: € 1.400,00

Copyright SAGHO Academie 2017 -