Academie SAGHO voor beroepsopleidingen in de alternatieve geneeskunde

Vraag een gratis studiegids aan.

Compleet pakket Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies

Prijs, vanaf 49,50
Aantal lessen
36
Studieduur
36 maanden
Vooropleiding
HAVO/MBO Diploma
Vervolgopleiding
Iedere SAGHO opleiding
Opleidingscode
Compleetpakket TRP ZDA

Compleet pakket van Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies. De opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut bestaat uit; Anatomie, Fysiologie en Pathologie, Orthomoleculair Therapeut, Fytotherapeut en Homeopatisch Therapeut.


De opleiding beslaat 24 lessen, gebaseerd op 5-7 studie uren per week en 1 les per maand. Wanneer u de opleiding aanvult met de opleiding Ziekteleer, Diagnose en Advies bent u in het bezit van de Medische Basiskennis. U kunt met onze Medische Basiskennis er voor kiezen om deel te nemen aan het cecz examen. Het CECZ examen wordt nog aangeboden tot 1 september 2017. Met dit examen voldoet u plato eindtermen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw opleiding met een examen af te sluiten op onze academie.


Beide opleidingen zijn geaccrediteerd door de KTNO (K5683 en K8425). Verbonden beroepsorganisaties: BATC, SGZ, NOAG en VBAG.

De inhoud van de opleidingen bekijken? klik dan hier voor de proefles van de opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut en klik hier voor de proefles van de opleiding Ziekteleer, Diagnose en Advies. 


De opbouw en samenstelling van de lesstof maakt het mogelijk de lessen zeer vlot en doelmatig te bestuderen. De lesstof is eerst verdeeld in enkelvoudige, op zichzelf staande onderdelen. Daarna zijn deze onderdelen zodanig ten opzichte van elkaar geplaatst, dat ze in een logische samenhang, één ononderbroken leerlijn vormen. Uit de praktijk is gebleken dat deze methode het meest effectief werkt voor individuele studies.


Academie SAGHO heeft geen vast studiejaar. U kunt op elk gewenst moment met uw studie beginnen. De gemiddelde studietijd ligt op zo’n 5 à 7 uur per week. U kunt het studietempo kiezen dat het beste bij uw omstandigheden past. Heeft u meer tijd en wilt u sneller studeren, dat kan. Andersom kan natuurlijk ook. Efficiënter studeren is vrijwel niet mogelijk.


Bij elke SAGHO-opleiding bieden wij u huiswerkbegeleiding aan met uw eigen docent. U kunt uw huiswerk per post of per mail verzenden. Onze docent zorgt er voor dat uw gecorrigeerde huiswerk zo snel mogelijk aan u geretourneerd wordt.


Voor deze opleiding kunt u deelnemen aan het landelijk examen wat drie keer per jaar wordt afgenomen: in februari, juni en oktober. Bij een voldoende resultaat, ontvangt u het officiële én erkende SAGHO-diploma.


Bent u niet in de gelegenheid om naar het landelijk examen te komen? Dan kunt u een thuisexamen afleggen. Bij een voldoende resultaat ontvangt u dan het SAGHO-getuigschrift.


Als u een opleiding hebt afgerond, al het huiswerk hebt ingestuurd en dit gemiddeld voldoende is beoordeeld, dan kunt u een SAGHO-certificaat aanvragen.

Inschrijven

Inschrijven

€ 1.400,00

Copyright SAGHO Academie 2017 -