Academie SAGHO voor beroepsopleidingen in de alternatieve geneeskunde

Vraag een gratis studiegids aan.

MMN Materia Medica

MMN
• SAGHO Materia Medica
• SAGHO Vademecum Klinische Homeopathie indicatie met middelen

Ook is er een Materia Medica met ruim 200 homeopathische geneesmiddelen, welke uitgebreid en uitermate begrijpelijk beschreven worden om de homeopaat, therapeut of SAGHO-student een juist inzicht te verschaffen in hun homeopathische werking en geneesmiddelbeeld. Van al deze homeopathische geneesmiddelen, zoals opgenomen in onze opleiding tot Klassiek Homeopaat, worden de (ziekte)klachten met hun bijzondere symptomen, specifieke werking op bepaalde organen en eventuele geneesmiddelbeeld begrijpelijk en overzichtelijk behandeld.

Naast de Latijnse benaming worden de Nederlandse benaming, overige synoniemen, alsmede chemische samenstelling vermeld. Tevens is opgenomen of het geneesmiddel constitutioneel, lokaal of als polychrest werkzaam is.
Het Vademecum en de Materia Medica zijn losbladig op A4-formaat en bevatten tezamen meer dan 200 bladzijden. Ze worden geleverd in een verzamelband die is voorzien van tabbladen. Al met al twee unieke naslagwerken voor de arts, klassiek homeopaat, natuurgeneeskundig therapeut, drogist, apotheker en SAGHO-student.

Inschrijven

Inschrijven

€ 49,50

Copyright SAGHO Academie 2017 -