Academie SAGHO voor beroepsopleidingen in de alternatieve geneeskunde

Vraag een gratis studiegids aan.

Kleurentherapie

Aantal lessen
3
Studieduur
3 maanden
Vervolgopleiding
Iedere SAGHO opleiding

Verlicht je zelf!
De effecten van kleur op het leven is van grote betekenis, zonder licht is er niets.
Kleurentherapie wordt al jaren ingezet voor verschillende doeleinden. Academie SAGHO biedt nu een handzame cursus, waarin u de basisbeginselen van lichttherapie zult leren. Deze cursus is een goede aanvullingen op opleidingen die bedrijven zoals Tweaklite bieden.
In deze cursus worden de kleuren, het licht en werking daarvan besproken. Wat zijn de eigenschappen van kleur? Kleurentherapie en aura? Kleurentherapie en chakra?
Tevens worden de basis beginselen uit de acupunctuur en 5 elementenleer besproken. Uiteindelijk weet u hoe kleur kan worden toegepast in de verschillende behandelwijzen en bij welke aandoeningen u, welke kleur licht, op welke wijze kunt toepassen.

De opbouw en samenstelling van de lesstof maakt het mogelijk de lessen zeer vlot en doelmatig te bestuderen. De lesstof is eerst verdeeld in enkelvoudige, op zichzelf staande onderdelen. Daarna zijn deze onderdelen zodanig ten opzichte van elkaar geplaatst, dat ze in een logische samenhang, één ononderbroken leerlijn vormen. Uit de praktijk is gebleken dat deze methode het meest effectief werkt voor individuele studies.

Academie SAGHO heeft geen vast studiejaar. U kunt op elk gewenst moment met uw cursus beginnen. De gemiddelde studietijd ligt op zo’n 5 à 7 uur per week. U kunt het studietempo kiezen dat het beste bij uw omstandigheden past. Heeft u meer tijd en wilt u sneller studeren, dat kan. Andersom kan natuurlijk ook. Efficiënter studeren is vrijwel niet mogelijk.

Inschrijven

Inschrijven

€ 148,50

Copyright SAGHO Academie 2017 -