Academie SAGHO voor beroepsopleidingen in de alternatieve geneeskunde

Vraag een gratis studiegids aan.

Drainage & Ontgifting

Aantal lessen
3
Studieduur
3 maanden
Vervolgopleiding
Iedere SAGHO opleiding
Opleidingscode
Drainage - Ontgifting

Vaak ontstaan of verergeren lichamelijke klachten door het niet optimaal functioneren van één of meer organen. Reiniging en ontslakking dragen bij tot het verbeteren van de orgaanfuncties. De lichaamsvreemde stoffen (toxinen) worden hierdoor sneller afgevoerd uit het lichaam. Bovendien heeft de werking van een natuurlijk geneesmiddel, zoals een homeopathisch constitutiemiddel, meer resultaat als vooraf een reinigings- en ontslakkingskuur heeft plaatsgevonden. In de lesstof wordt uitgebreid ingegaan op plantaardige, gemmotherapeutische en orthomoleculaire middelen die een en ander bewerkstelligen.

Het in de lesstof behandelde detoxificatiedieet ontlast het lichaam door het gebruik van speciale voeding. De voedingsvoorschriften zijn dan ook gebaseerd op een eliminatiedieet en kunnen gecombineerd worden met het gebruik van wei-eiwitten en het bloedgroepdieet van natuurgenezer-homeopaat Dr. Peter D’Adamo. Het juiste bloedgroepdieet geneest of verlicht chronische gezondheidsklachten en kan voortijdige lichamelijke en mentale aftakeling tegengaan.

De opbouw en samenstelling van de lesstof maakt het mogelijk de lessen zeer vlot en doelmatig te bestuderen. De lesstof is eerst verdeeld in enkelvoudige, op zichzelf staande onderdelen. Daarna zijn deze onderdelen zodanig ten opzichte van elkaar geplaatst, dat ze in een logische samenhang, één ononderbroken leerlijn vormen. Uit de praktijk is gebleken dat deze methode het meest effectief werkt voor individuele studies.

Academie SAGHO heeft geen vast studiejaar. U kunt op elk gewenst moment met uw cursus beginnen. De gemiddelde studietijd ligt op zo’n 5 à 7 uur per week. U kunt het studietempo kiezen dat het beste bij uw omstandigheden past. Heeft u meer tijd en wilt u sneller studeren, dat kan. Andersom kan natuurlijk ook. Efficiënter studeren is vrijwel niet mogelijk.

Bij elke SAGHO-cursus bieden wij u huiswerkbegeleiding aan met uw eigen docent. U kunt uw huiswerk per post of per mail verzenden. Onze docent zorgt er voor dat uw gecorrigeerde huiswerk zo snel mogelijk aan u geretourneerd wordt.

Voor deze cursus kunt u een thuisexamen afleggen. Bij een voldoende resultaat ontvangt u dan het SAGHO-getuigschrift.

Als u de cursus hebt afgerond, al het huiswerk hebt ingestuurd en dit gemiddeld voldoende is beoordeeld, dan kunt u een SAGHO-certificaat aanvragen.

Inschrijven

Inschrijven

€ 148,50

Copyright SAGHO Academie 2017 -