Academie SAGHO voor beroepsopleidingen in de alternatieve geneeskunde

Vraag een gratis studiegids aan.

SAGHO Examen

Het SAGHO-examen is een Landelijk examen. Het SAGHO-Diploma dat u behaald met het examen bevestigd dat u een gediplomeerde therapeut bent. Na het behalen van uw diploma kunt u zich inschrijven bij de verschillende beroepsverenigingen.

U ontvangt na uw inschrijving, maximaal een maand van tevoren, een bevestiging van uw inschrijving met daarbij een routebeschrijving naar de examen locatie. Restitutie van het examengeld bij annulering van het examen is niet mogelijk. Vult u bij de begindatum uw examendatum in?

U kunt examen doen tot een half jaar na afloop van uw opleiding. Wilt u verder uitstel, neemt u dan contact met ons op, om dit nader te bespreken.

U dient een kopie van uw paspoort/rijbewijs of identiteitskaart mee te nemen naar het examen. De kosten voor het examen bedragen 79,50 euro.

Het landelijk examen wordt drie keer per jaar afgenomen in februari, juni en november. Bij een voldoende resultaat, ontvangt u het officiële en erkende SAGHO-diploma.
Bent u niet in de gelegenheid om naar het landelijk examen te komen? Dan kunt u een thuisexamen afleggen. Bij een voldoende resultaat ontvangt u dan het SAGHO-getuigschrift.

Als u een opleiding heeft afgerond, al het huiswerk hebt ingestuurd en dit gemiddeld voldoende is beoordeeld, dan kunt u een SAGHO-certificaat aanvragen.

Het aanvragen van uw examen gaat als volgt in zijn werk:
* u meldt zich aan middels de website
* u zorgt ervoor dat in uw MIJN SAGHO account al uw gegevens correct vermeldt staan, denkt u aan geboortedatum, geboorteplaats en volledige namen
* u draagt zorg voor tijdige betaling
* na ontvangst van uw inschrijving en betaling ontvangt u maximaal 4 weken voor het examen de uitnodiging op schrift van de Academie SAGHO

Examendata 2019:
U kunt kiezen tussen de ochtend (09.00-12.30) en de middag (13.00-16.30). Graag aangeven in het opmerking veld.

Dinsdag 12 februari
Dinsdag 11 juni
Dinsdag 5 november

Mocht u meerdere opleidingen bij ons afnemen. Geeft u dan alstublieft per mail aan ons door voor welke opleiding u examen wenst te doen?

Inschrijven

Inschrijven

€ 79,50

Copyright SAGHO Academie 2017 -